• oferta

  Olive trees

  Viveros Villamolar specialises in olive trees and has over eight hectares dedicated to them in pompom, ball, regional...

 • oferta

  Fruit trees

  Viveros Villamolar has fruit trees such as pomegranate (Punica granatum), common fig (Ficus carica),...

 • oferta

  Citrus trees

  The great demand in the European market has led us to extend our variety and sizes of citrus trees,...

 • oferta

  Shrubs


Over ons

VIVEROS VILLA-MOLAR, SLU is een bedrijf dat zich volledig bezig houdt met de productie, rooien, oppoten, en vermarkten van alle soorten mediterraanse planten, met name Olijfbomen, Citrusbomen, Palmen en Mediterrane bomen.

Momenteel is VIVEROS VILLAMOLAR SLU in uitbreiding en kunnen wij onze klanten meer dan 11 hectare aan planten in pot aanbieden.

Vanwege onze gunstige ligging zijn wij bevoorrecht om onze planten in optimale omstandigheden te produceren en onze klanten de beste kwaliteit tegen concurrende prijzen aan te kunnen bieden.

Wij hebben een groot professioneel team die u in het Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Duits te woord zal staan, zodat u als klant geen taalbarriere heeft.

Onze filosofie

Bij VIVEROS VILLA-MOLAR, SLU willen wij dat onze klanten zowel onze planten als de mediterraanse cultuur, die wij zo liefhebben, ook kunnen waarderen. Daarom willen we alle Europese tuinen een stukje van ons mediterrane leven mee geven met de bomen die wij aanbieden.

Wat wij doen

We zijn continu bezig om onze ruime ervaring steeds verder uit te breiden en om onze producten steeds te verbeteren aan eisen van de markt van vandaag. Zo bieden wij steeds de nieuwste producten en maten die in de markt zijn voor de beste kwaliteit, en als wij het niet hebben dan zoeken wij het voor u.